Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ελληνική τσόντα: Η εκδίκηση της νύφης [video]

Μετά την «Εκδίκηση της Παρθένας στα Μπουζούκια» έρχεται η «Εκδίκηση της Νύφης» να προσθέσει ένα ακόμα ένδοξο κεφάλαιο στο βιβλίο των ελληνικών πορνοταινιών. Δείτε το τρέιλερ.

Η «Εκδίκηση της Νύφης» είναι προϊόν της Sirina Productions που είχε κάνει και την...

«Εκδίκηση της Παρθένας στα Μπουζούκια». Ο Ζαφείρης, ο Ματθαίος και ο Demetri πρωταγωνιστούν, ενώ στο ρόλο της νύφης η πρωτοεμφανιζόμενη και 100% ελληνίδα, Ηλέκτρα.

Στα γυρίσματα της ταινίας επικρατεί χάος θυμίζοντας ταινίες Γκουσγκούνη. Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια της τσόντας. Ο Demetri αυτοσχεδιάζει πετώντας όποια λέξη του έρχεται, προσπαθώντας να ακούγεται πρόστυχος και πειστικός ταυτόχρονα, ενώ οι οδηγίες του σκηνοθέτη-παραγωγού τον «τσιτώνουν» διαρκώς: «Σε τιμωρεί, βρίσε την, τα έχεις πάρει στο κρανίο, θέλεις να τη σκοτώσεις». Και ο Demetri κάνει να σηκωθεί οργισμένος, αλλά τα χέρια του είναι δεμένα στον καναπέ με χνουδωτές χειροπέδες. Φυσικά ο καναπές είναι ψεύτικος, σηκώνεται μαζί του για πλάκα. Ο Demetri το παλεύει και όταν τελικά εξαπολύει τη χειρότερη βρισιά που μπορεί να σκεφτεί («Φτου σου, ρεζίλι»), όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες δαγκώνονται για να μην ξεκαρδιστούν.

Δείτε ένα βίντεο απόσπασμα της ταινίας. Προειδοποίηση: σε ορισμένα σημεία είναι πιο αργό και από την «Αιωνιότητα και μια Μέρα».


* Έλενα Σκορδέλη: γιατί δολοφόνησε τον Άντη Χατζηκωστή
* Η Έλενα Σκορδέλη δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή;
* H Έλενα Σκορδέλη «δόλωμα» στη δολοφονία Χατζηκωστή
* To βίντεο-DVD με ομαδικά όργια σε νοσοκομείο
* Πορνό sex video με φοιτητές στο ΤΕΙ Λαμίας
* Ελληνική τσόντα: Η εκδίκηση της νύφης [video]
* Βίντεο με όργια: καθηγήτρια και 7 μαθητές σε σχολείο
* Όργια με επιχειρηματίες και αλλοδαπές σε ξενοδοχείο
* Next Porn Models σε όργια: η νέα τσόντα του Γκουσγκούνη
* Άντης Χατζηκωστής: ποιος τον δολοφόνησε στην Κύπρο

3 σχόλια:

  1. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    Ο Κ. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟς φροντισε να μας χτυπησει στο θυμικο και να μας πει '' οτι οι φιλοι του'' του λενε οτι θα εχει πολιτικο κοστος αλλα αυτος σκεφτεται μονο το κοινο καλο οπως και το πασοκ αλλωστε εκανε ολα αυτα τα χρονια!!! . Ρε ποιον κοροιδευουν? Και υστερα απορουν που τους προπιλακιζουν στους δρομους (βλεπε κακλαμανης)!!!! Θα φοβουνται να κυκλοφορουν ελευθεροι στους δρομους!!! Το εχουν καταλαβει? Οσο λενε τετοιες μα.... ο κοσμος θα εξαγριωνεται περισσοτερο. Τουλαχιστον να εισαι σεμνος , να πεις τα ηξερα αλλα ηθελα την εξουσια και μονο αυτο με ενδιαφερει. Ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σχέση έχει αυτό με την τσόντα ρε μάστορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KE AFTO TSONTA EINE. OLI I POLITIKI ZWH STIN ELADA MIA TSONTA EINE. ASE TOUS DIMOSIOGRAFOUS AFTOI KE AN TA PERNOUN KE ANEVAZOUN KE KATEVAZOUN KIVERNISIS KE TOUS XARIZOUN EKATOMIRIA EVRO XREWN STA KANALIA. ENW STOUS ERGAZOMENOUS TOUS STRAGIZOUN STO NA SOTHEI I ELLADA. MAS KOROIDEVOUN PSILO GAZI.(PX DIMOSIOGRAFOS TOU MEGA TA PEIRE APO TI ZIMENS KE TON EXOUN PROTIMOURI KATHE VRADY KE SXOLIAZEI KRITIKAREI KE LEEI GIA LAMOGIA KE TETIA )APO TOUS DIMOSIOGRAFOUS PREPEI NA XEKINISOUME NA VARAME PANOTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή